El dia 22 de novembre a les 12,00 hores es torna a celebrar una concentració a la plaça Remodelació del barri de Sant Cosme amb la lluita contra la violència masclista com a objectiu.

L’acte l’organitza el col·lectiu “Pla Actuació Sant Cosme” i pretén conscienciar a la societat pratenca enregistrant una fotografia col·lectiva que a l’hora que reunirà a totes les persones que ens solidaritzarem contra la violència també reflectirà la protesta, la lluita, la condemna i la dignitat de les persones que la pateixen.

L’event queda englobat dins del marc d’activitats que es celebren amb motiu del “Dia internacional de la violència contra les dones” que es desenvolupen entre el dia 10 de novembre i el 4 de desembre.

Des de l’AFP us animem a participar activament, ja que amb el suport de tota la societat, mitjançant l’educació, el respecte, i -quan calgui- la denuncia, es l’única manera d’assolir l’èxit en una tasca tant difícil com necessària.

Per a més informació:

www.cosmepolitan.cat

www.elprat.cat

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea audio Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso conferencia Cova del Foc cram delta delta del llobregat elprat.tv El Prat de Llobregat El Prat ràdio entrevista exposicions exposició exposició col.lectiva Fernando Vecino fotofesta Fotografia fotografias frigografia javier martinez lliga fotografica Luis García neveras Planeta Prat pratimag premios premis Publicació reportatge Revista Digital ràdio social socis steampunk tito garcia tortuga veredicte xerrada