El dia 22 de novembre a les 12,00 hores es torna a celebrar una concentració a la plaça Remodelació del barri de Sant Cosme amb la lluita contra la violència masclista com a objectiu.

L’acte l’organitza el col·lectiu “Pla Actuació Sant Cosme” i pretén conscienciar a la societat pratenca enregistrant una fotografia col·lectiva que a l’hora que reunirà a totes les persones que ens solidaritzarem contra la violència també reflectirà la protesta, la lluita, la condemna i la dignitat de les persones que la pateixen.

L’event queda englobat dins del marc d’activitats que es celebren amb motiu del “Dia internacional de la violència contra les dones” que es desenvolupen entre el dia 10 de novembre i el 4 de desembre.

Des de l’AFP us animem a participar activament, ja que amb el suport de tota la societat, mitjançant l’educació, el respecte, i -quan calgui- la denuncia, es l’única manera d’assolir l’èxit en una tasca tant difícil com necessària.

Per a més informació:

www.cosmepolitan.cat

www.elprat.cat

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

2019 AFPrat AFPVisual albert buisan amics del Prat assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso cursos Cèntric delta delta del llobregat entrega entrevista EspaiCaixa exposicions exposició Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Reconeixement revista Revista Digital social socis veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat