La CRAM és la fundació per a la conservació i recuperació d’animals marins i té la seva seu al Prat. Una de les tasques d’aquesta fundació (i tal com indica el seu nom) és la recollida i recuperació d’animals marins que han sigut trobats en males condicions.

Un cop recuperats els individus es tornen a introduïr en el seu medi natural. És per això que el proper dia 22 d’octubre celebren l’acte “Torna a casa” (ja fet altres anys) però per primer cop a la platja del Prat, on s’alliberaran fins a set exemplars de tortugues bobas: l’Aristóteles, en Capitán Barbosa, en Titán, la Nala, la Calíope, en Phelps i l’Arare.

L’acte és obert al públic i creiem que serà una bona oportunitat per gaudir de la nostra afició, així com també contribuir a conèixer la feina tant valuosa que fa la fundació i fomentar la sensibilització ambiental.

L’horari és de 10:30 a 14:00 amb l’hora prevista de l’alliberament per les 12:00, però fins llavors es faran activitats per a nens i nenes. Per a més informació de l’acte us podeu dirigir directament al telèfon del CRAM: 93 752 45 81 o enviar un e-mail a info@cram.org

 

 

imatge extreta de Flickr

 

 

Etiquetes: ,

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea audio Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso conferencia Cova del Foc cram delta delta del llobregat elprat.tv El Prat de Llobregat El Prat ràdio entrevista exposicions exposició exposició col.lectiva Fernando Vecino fotofesta Fotografia fotografias frigografia javier martinez lliga fotografica Luis García neveras Planeta Prat pratimag premios premis Publicació reportatge Revista Digital ràdio social socis steampunk tito garcia tortuga veredicte xerrada