La CRAM és la fundació per a la conservació i recuperació d’animals marins i té la seva seu al Prat. Una de les tasques d’aquesta fundació (i tal com indica el seu nom) és la recollida i recuperació d’animals marins que han sigut trobats en males condicions.

Un cop recuperats els individus es tornen a introduïr en el seu medi natural. És per això que el proper dia 22 d’octubre celebren l’acte “Torna a casa” (ja fet altres anys) però per primer cop a la platja del Prat, on s’alliberaran fins a set exemplars de tortugues bobas: l’Aristóteles, en Capitán Barbosa, en Titán, la Nala, la Calíope, en Phelps i l’Arare.

L’acte és obert al públic i creiem que serà una bona oportunitat per gaudir de la nostra afició, així com també contribuir a conèixer la feina tant valuosa que fa la fundació i fomentar la sensibilització ambiental.

L’horari és de 10:30 a 14:00 amb l’hora prevista de l’alliberament per les 12:00, però fins llavors es faran activitats per a nens i nenes. Per a més informació de l’acte us podeu dirigir directament al telèfon del CRAM: 93 752 45 81 o enviar un e-mail a info@cram.org

 

 

imatge extreta de Flickr

 

 

Etiquetes: ,

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

albert buisan concurs cram exposicions fotofesta fotografias frigografia lliga fotografica neveras pratimag premis tortuga veredicte