“Càncer, una  lluita fins al final”  és una exposició de fotografies realitzades pel Sr. Salvador Vicente, fotògraf i membre de l’Agrupació Fotogràfica del Prat de Llobregat.

Aquesta exposició consta de 26 fotografies  que reflecteixen la lluita de la M. Rosa Casanovas i de la Rosa Clemente per superar el càncer.
Moltes persones lluiten per afrontar aquesta difícil i complexa malaltia que afecta tant infants com joves i adults.
M. Rosa Casanovas va ser una dona que durant tota la seva vida es va preocupar més pels altres que per si mateixa, fins i tot durant els tres anys i mig que va durar la seva lluita contra el càncer.
Rosa Clemente va ser una dona molt sensible i sempre disposada a cuidar altres persones encara que no les conegués.
Aquesta exposició està dedicada a totes les persones que han lluitat amb coratge i valentia fins la final de la vida, i molt especialment a totes aquelles persones que lluiten fins al final sense aconseguir vèncer la malaltia.
També vol ser una mostra d’agraïment a tot el col·lectiu de professionals sanitaris que lluiten cada dia contra el càncer:
* investigant per intentat vèncer-lo
* tenint cura de les persones malaltes i acompanyant-les en el process de la seva malaltia
* acompanyant les families i donant-los suport en tot moment
Aquests professionals, malgrat les dificultats del dia a dia, s’ofereixen amb generositat i sempre tenen un gran somriure als llavis.
A tots ells, moltes gràcies !
Salvador Vicente
Imagen20263

 

 

Lloc: Centre Civic Sant Jordi – Ribera Baixa

Del 23 d’octubre al 20 de novembre

De 10 a 14h i de 16 a 20h.

Entrada gratuïta

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

albert buisan concurs cram exposicions fotofesta fotografias frigografia lliga fotografica neveras pratimag premis tortuga veredicte