Què és el Dia de l’Associacionisme Cultural?

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

I com col.labora l’Agrupació Fotogràfica Prat?

Col·laborant amb les jornades de portes obertes als equipaments culturals associatius i a les entitats que es faran del dissabte 1 al dilluns 10 de juny.

En el nostre cas amb dues activitats:

  • Exposició fotogràfica: “L’autor i la seva obra” d’Àngel Ventura, del 1 al 10 de juny, al Centre Cívic Jardins de la Pau del Prat de Llobregat.
  • Veredicte del 36è Concurs Fotogràfic PRATIMAG el proper dia 8 de juny, al Centre Cívic Jardins de la Pau del Prat de Llobregat.

Pots veure tots els actes a: l’agenda cultural
Més informació del DASC2019 a la web del Departament de Cultura

Deixa un comentari


Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea audio Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso conferencia Cova del Foc cram delta delta del llobregat elprat.tv El Prat de Llobregat El Prat ràdio entrevista exposicions exposició exposició col.lectiva Fernando Vecino fotofesta Fotografia fotografias frigografia javier martinez lliga fotografica Luis García neveras Planeta Prat pratimag premios premis Publicació reportatge Revista Digital ràdio social socis steampunk tito garcia tortuga veredicte xerrada