“Càncer, una  lluita fins al final”  és una exposició de fotografies realitzades pel Sr. Salvador Vicente, fotògraf i membre de l’Agrupació Fotogràfica del Prat de Llobregat.

Aquesta exposició consta de 26 fotografies  que reflecteixen la lluita de la M. Rosa Casanovas i de la Rosa Clemente per superar el càncer.
Moltes persones lluiten per afrontar aquesta difícil i complexa malaltia que afecta tant infants com joves i adults.
M. Rosa Casanovas va ser una dona que durant tota la seva vida es va preocupar més pels altres que per si mateixa, fins i tot durant els tres anys i mig que va durar la seva lluita contra el càncer.
Rosa Clemente va ser una dona molt sensible i sempre disposada a cuidar altres persones encara que no les conegués.
Aquesta exposició està dedicada a totes les persones que han lluitat amb coratge i valentia fins la final de la vida, i molt especialment a totes aquelles persones que lluiten fins al final sense aconseguir vèncer la malaltia.
També vol ser una mostra d’agraïment a tot el col·lectiu de professionals sanitaris que lluiten cada dia contra el càncer:
* investigant per intentat vèncer-lo
* tenint cura de les persones malaltes i acompanyant-les en el process de la seva malaltia
* acompanyant les families i donant-los suport en tot moment
Aquests professionals, malgrat les dificultats del dia a dia, s’ofereixen amb generositat i sempre tenen un gran somriure als llavis.
A tots ells, moltes gràcies !
Salvador Vicente
Imagen20263

 

 

Lloc: Centre Civic Sant Jordi – Ribera Baixa

Del 23 d’octubre al 20 de novembre

De 10 a 14h i de 16 a 20h.

Entrada gratuïta

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

40 aniversari AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso concurs Pratimag cursos delta delta del llobregat entrevista exposicion exposicions exposició fcf Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Revista Digital soci social socis taller Txema Lacunza veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat