Ja tenim guanyadors de la 24ena edició del Concurs Delta del Llobregat ! Aquest divendres 20 de novembre de 2015 va tenir lloc el veredicte amb el següent resultat:

CATEGORIA PAISATGISME

  1. Premi            Francisco Valverde
  2. Premi            Andreu Noguero
  3. Premi            Xavier Manrique

paisatge15

CATEGORIA CAÇA FOTOGRÀFICA          

  1. Premi          Lluis Mora
  2. Premi          Antonio Sáez
  3. Premi          Pedro Giordano Marqués

caça

CATEGORIA MACRO

  1. Premi            Jose Antonio Maté
  2. Premi            Raúl García
  3. Premi            Lluis Remolà

macro

CATEGORIA INSTAGRAM
Premi únic: José Ruiz
‌instagram
MENCIÓ ESPECIAL I ACCÈSSITS
Victor Cañadas
Francisco Valverde
Jose Antonio Maté
Nuria Escobedo Domingo
accesits
Moltes felicitats als guanyadors!
Us recordem que l’entrega de premis es celebrarà el 9 de desembre de 2015, a les 20.00 h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Antonio Martín, al Cèntric Espai Cultural, en sessió oberta al públic, i que tant les fotografies premiades com les finalistes es podran veure en una exposició, del 9 de desembre de 2015 a l’11 de gener de 2016, al vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín, ubicada al Cèntric Espai Cultural. Les obres premiades també s’exposaran en format digital al web de La Porta del Delta i a altres webs municipals.

buy accutane online cheap Chlamydial”>Chlamydial

cheap robaxin title=”mother with a further 250IU anti-D for each additional mL of fetal RBCs.”>mother with a further 250IU anti-D for each additional mL of fetal RBCs.

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

40 aniversari AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso concurs Pratimag cursos delta delta del llobregat entrevista exposicion exposicions exposició fcf Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Revista Digital soci social socis taller Txema Lacunza veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat