AFPVisual N19

AFPVisual Agrupació Fotogràfica Prat N19 |2024

2 AFPVisual Director AFPVisual Luis García Martín Consell Editorial Susana Costa Tito Garcia Carles Millán Fernando Vecino Josep Lloret Disseny i maquetació Tito Garcia Niño Foto de portada ©Mari Carmen Calatayud AFPVisual és una publicació de Agrupació Fotogràfica Prat Seu Social AFP Centre Cívic Jardins de la Pau 08820 El Prat de Llobregat Barcelona afoprat@gmail.com Junta Directiva AFP President, Luis García Martín Vicepresident, Sergio Otero Secretari, Àlex Aransay Tresorer, Carles Millán Vocal, Susana Costa Vocal, Dimitri Grammatitakis Vocal, Antonio Peralta Vocal, Víctor Cañadas Vocal, David Fernández Història AFP L’Agrupació Fotogràfica Prat (AFP), neix com Club Clients Maytor a l’any 1980. Aquells deu socis que van començar, es van dedicar a organitzar diverses activitats relacionades amb la fotografia. El 6 d’abril de 1984, l’Alcalde del Prat, Lluís Tejedor, va inaugurar la seu de l’AFP, al Casal Municipal de Cultura (Centre Cultural Torre Balcells). Els objectius de l’AFP han estat aconseguir regularitat i constància en l’organització de les activitats socials: sortides, cursos, exposicions i concursos. ISSN AFPVisual ISSN 2604-5508 Col.laborem amb Som Agrupació Fotogràfica Prat www.afprat.org @afprat @ agrupacio_fotografica_prat #afprat afoprat @AFPrat

3 Agrupació Fotogràfica Prat Luis García Martín President AFP FEM CAMÍ! Tot va començar al segle passat , a la dècada dels 80. Un grup de joves aficionats a la fotografia van formar part del Club de Clients Maytor, gràcies a en Manel Mayench propietari d’una botiga de fotografia. Aquest camí ens porta a demanar a l’Ajuntament del Prat de Llobregat un espai per trobar-nos i fer activitats relacionades amb la fotografia. Un grup d’onze persones formen l’AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA PRAT. El camí ens porta al Casal de Cultural i ocupem una part de les golfes de l’edifici. Aquí passarem deu anys organitzant cursos, tallers, exposicions, xerrades, concursos,... Seguim el camí cap el nou Centre Cívic Jardins de la Pau on portem trenta anys gaudint de la fotografia. El camí no ha estat sempre fàcil, com passa a qualsevol camí, però sempre hem trobat forces per superar les dificultats. A nivell tecnològic la fotografia ha passat per grans canvis. Ens anem adaptant a les novetats fotogràfiques actuals i quí sap les que ens esperen els propers anys. Estem a l’any del nostre 40è ANIVERSARI i ens preparem per l’organització de la 39a FESTA DE LA FOTOGRAFIA DE CATALUNYA (25/05/24). Una fita molt important en el nostre camí! Et convido a acompanyar-nos i a seguir gaudint de la fotografia!

4 AFPVisual 39ª Festa de la Fotografia La Festa de la Fotografia és un esdeveniment anual, que compta amb el suport de la Federació Catalana de la Fotografia (FCF) i cada any se celebra en una població diferent. Aquest any, la Agrupació Fotogràfica Prat farà d’amfitriona d’aquesta festa, portant la mateixa el proper 25 de maig a la nostra població. Programa provisional de la festa: - 08:00 h ACOLLIDA i ACREDITACIÓ a les portes del Centre Cívic Jardins de la Pau. - De 08:30 a 09:30h esmorzar al Jardinet i si cal a Sala dels avis. - A les 09:45h foto de grup a la plaça de ciment. - A les 10:00h sortida dels participants per agafar l’autocar i fer les tres rutes pel Delta del Llobregat: RUTA A: PINEDA DE CAN CAMINS i LA PLATJA DEL PRAT La pineda de Can Camins és una de les últimes zones de Catalunya que reprodueix el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània: pi pinyoner, pi blanc, arbres fruiters, llentiscle, fals aladern, lliri de mar, joncs, orquídies, líquens, molses i fongs. Fauna: sargantana blanca, picots verds, xots, raspinells, mallerengues, ratolins, conills, tallarols, mosquiters, la puput, el pit-roig, gavons i els frares. RUTA B: ESPAIS NATURALS DEL RIU Situats al marge dret del tram final del riu Llobregat, on trobem els principals ambients del Delta: canyissars, prats humits, pi pinyer, bogues, fotges, cabussets, cabussons emplomallats, ànecs, frelugues, corbs marins, martinets, bernats pescaire, àguiles pescadores, polles blaves, les fotges, gavines corses, ànecs cullerots, grisets, ramats d’ovelles i cabres. RUTA C : MASIA DE CAL JAUME DEL BITXOT Masia del segle XVIII va ser propietat de l’industrial i polític Ferran Puig durant el segle XIX ,de dimensions modestes, cos principal de dues crugies de planta baixa i pis, coberta a dos vessants perpendiculars a façana, ràfec amb tortugada. Pati a sud amb cobert, safareig, pou i arbrat. Originariàment agrícola. Actualment les terres es conreen, si bé la masia s’utilitza només com a magatzem. Mostra d’eines agrícoles, es poden comprar aliments de proximitat. Molt aprop es pot fer una visita al pont Nelson Mandela sobre el riu Llobregat.Es podrán comprar productes del camp Km0. ACTIVITATS AFP

5 Agrupació Fotogràfica Prat *A cada ruta hi haurà un grup de socis que faran de monitors. *Es recomana portar algun producte antimosquits. *És molt útil portar uns prismàtics. - A les 14:15h. Punt de trobada de les tres rutes al mirador d’avions. Agafarem l’autocar per tornar al CCJP. El dinar es farà al Jardinet i a la Sala dels avis. - A les 14:45h dinar al Centre Cívic Jardins de la Pau(CCJP) - A les 16:30h començaran les activitats rotatives per fer fotos de ball de saló, models i talleristes. - A les 17:30h començarà la cercavila i fi de festa de les diferents entitats culturals a la plaça de ciment. - A les 18:45h començarà el concert dels Pain Killers a la plaça de ciment. - A les 21:00h fi de festa COM ES POT ARRIBAR AL CENTRE CÍVIC JARDINS DE LA PAU ? - METRO L-9 parada Cèntric. - BUS LÍNIES 65 I 165 sortida de Plaça Espanya de Barcelona. Baixar primera parada al C/ Lleida del Prat de Llobregat. - COTXE. APARCAMENT A CAL GANA (gratuït) I pels carrers al voltant del CENTRE CÍVIC JARDINS DE LA PAU. Mapa de la parada el Cèntric Metro L-9 fins al Centre Cívic Jardins de la Pau

6 AFPVisual Mapa vista aèrea del Prat de Llobregat Mapa del Parquing de Cal Gana al Centre Cívic Jardins de la Pau

7 Agrupació Fotogràfica Prat 2n Fes Clic #afpmostra23! Durant la Mostra d’Entitats es va celebrar el segon concurs per Instagram .Es demanaven fotos fetes durant els tres dies que va durar la Mostra d’Entitats. Un cop començat el nou any 2024 es va fer lliurament dels premis a les tres guanyadores.

8 AFPVisual Exposició col·lectiva a l’Espailacaixa Va començar el mes de gener i es va portar una col·lecció de fotografies dels nostres concursos socials als locals de l’ESPAILACAIXA DE LA GENT GRAN DEL PRAT. No és la primera vegada que col·laborem amb l’EspaiLacaixa, tant amb exposicions fotogràfiques individuals com a col·lectives. Esperem seguir penjant fotos perquè siguin admirades per totes les persones sòcies o no de l’EspaiLaCaixa.

9 Agrupació Fotogràfica Prat Exposició “Avions” Dintre del calendari d’exposicions d’aquest any especial del 40è Aniversari de l’AFP hem portat una exposició d’avions que ha participat a les Jornades Tècniques que l’INS Illa dels Banyols ha organitzat aquest mes de març. Les fotos són fetes pels nostres socis i sòcies.Especialment destaquem el primer i darrer viatge del Concorde a l’aeroport del Prat. Foto feta pel nostre soci Quim Torrent. També cal comentar les fotos de l’avió Catalunya que va sortir de la pista i va anar a parar al canal que envolta l’aeroport.

10 AFPVisual Exposició “ Viajes Fotográficos por las Bellas Artes” de Sergio Otero El nostre soci, Sergio Otero va exposar a la sala del Centre Cívic Jardins de la Pau una col·lecció de les seves fotografies, moltes d’elles, premiades en diferents concursos.

11 Agrupació Fotogràfica Prat Exposició “La Otra Cara” de Cristóbal Trujillo Aquesta exposició va estar penjada a La Torre de Baró de Viladecans. Un cop acabada a primers de març vam convidar al seu autor a portar-la al Prat de Llobregat. I així tenim aquestes 40 fotos tan particulars en el nostre 40è Aniversari.

12 AFPVisual Premis del Concurs “Pessebre Vivent 2023” La nostra col·laboració amb els amics de Sant Cosme i especialment amb els organitzadors del Pessebre Vivent ja fa anys que dura. Participem en l’organització del concurs fotogràfic, redactant les bases i formant part del jurat. En aquesta última edició podem estar molt contents perquè els nostres socis en Fran Ruíz i la Mònica Molina han estat el 1r i el 2n premi. Moltes felicitats, amics!

13 Agrupació Fotogràfica Prat Sorvilán, entre la montaña y el mar Dentro de la programación de las múltiples exposiciones que la AFP ha programado en este año del 40 ANIVERSARIO, encontramos la exposición “Sorvilán, entre la montaña y el mar”. De acuerdo con la CASA DE ANDALUCÍA DEL PRAT se montó la exposición coincidiendo con el 28 de febrero, Día de Andalucía. Con más de cincuenta fotos de mi pueblo natal he querido mostrar el paisaje, las costumbres y las tradiciones de este pequeño pueblo de la Contraviesa granadina en la Alpujarra. Ha sido muy emotivo el comentar dichas fotos con paisanos y gente de pueblos cercanos. Se han recordado viejas tradiciones y se ha ampliado el vocabulario propio de cada zona. Además de las imágenes se han mostrado mapas, libros, folletos turísticos, objetos de esparto, herramientas y cómo no, se ha degustado el buen vino de La Caseta, el prestigioso vino de costa totalmente ecológico.

14 AFPVisual Altres activitats I ara un petit resum fotogràfic d’altres activitats com reunions, sortides, participacions a concursos que hem realitzat aquest 2024 com ara la participació a la Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Fotografia, o la visita d’en Bertran Cazorla, cap de Comunicació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, o sortides al Photo Forum Fest 2024 o a la Ràpita, etc

15 Agrupació Fotogràfica Prat

16 AFPVisual

17 Agrupació Fotogràfica Prat

18 AFPVisual Concurs Social 2023-2024 Gener 2024 - Tema Lliure en B/N Sergio Otero Dionisito Siles

19 Agrupació Fotogràfica Prat Fernando Vecino Sergio Otero

20 AFPVisual Núria Escobedo Alex Aransay Febrer 2024 - Foc / Lum

21 Agrupació Fotogràfica Prat Alex Aransay Javier Martínez Queralt

22 AFPVisual Javier Martínez Queralt Alex Aransay Marc 2024 - Escales

23 Agrupació Fotogràfica Prat Sergio Otero Jose Lui Serrandilla Martín

24 AFPVisual ¿Cómo fueron tus comienzos en el mundo de la fotografía? Era el encargado de realizar las fotos BBC (Bodas Bautizos Comuniones) de la familia ya que la cámara analógica que tenía la familia nadie la entendía. ¿Recuerdas cuál fue tu primera cámara? Una Voigtländer (no recuerdo el modelo) con su funda rígida de cuero. Ahora lo llamaríamos muy “vintage”. Actualmente ¿qué equipo fotográfico utilizas? Una Sony A7III y una Sony A7RII y diversos objetivos, mayoritariamente focales fijas, en la búsqueda de la mejor calidad en cuanto a la información obtenida. ¿Qué formación fotográfica has tenido? Totalmente autodidacta. Dime que fotógrafo ha marcado tu forma de hacer fotografías. No he tenido ningún referente que me haya marcado. Me ha gustado el trabajo de mucha gente y he intentado entender como lo han hecho para conseguir sus resultados y aprehender la ciencia que había detrás de ese proceso. ¿Qué libro fotográfico recomiendas? No tengo paciencia para leer libros. Prefiero experimentar. ¿Perteneces a alguna entidad o asociación fotográfica? Ahora mismo estoy en las Asociaciones Fotográficas de Roda de Ter y de Parets del Vallès. ¿Cuál es tu opinión sobre el papel que tienen las entidades o asociaciones fotográficas? Creo que juegan un papel fundamental como un punto de encuentro y enriquecimiento mutuo de los que somos amantes de la fotografía, así como un punto de difusión y transmisión del conocimiento de la misma a futuras generaciones. ¿Qué tipo de fotografía te gusta más (retrato, paisaje, naturaleza,…)? La fotografía nocturna y la geométrica. ENTREVISTA a DAVID BOIXÓ

25 Agrupació Fotogràfica Prat

26 AFPVisual

27 Agrupació Fotogràfica Prat

28 AFPVisual

29 Agrupació Fotogràfica Prat ¿Cuál es tu flujo de trabajo? Localizar aquellos paisajes que mejor se presten para la fotografía de astropaisaje, determinar el mejor momento del año para hacer la foto, planificar la ejecución que se llevará a cabo sobre el terreno. Una vez llegado el momento ejecutar dicho plan de la mejor manera posible para traerse a casa el mejor material posible, dado que puede ser complicado volver a conseguirlo en las mismas condiciones en corto plazo. Finalmente editar el resultado con la ayuda de LightRoom, Photoshop y algunas utilidades que nos facilitan el trabajo a los fotógrafos nocturnos como son: Sequator para apilar las fotos del cielo, Starnet++ para aislar las estrellas y los filtros de Nik Collection (edición gratuita) para realzar las nebulosas. ¿Utilizas retoque en tus fotografías? ¿hasta qué punto? Hago una edición bastante profunda de las fotografías nocturnas dado que las condiciones de contaminación lumínica que nos rodean impiden apreciar el cielo nocturno en todo su esplendor. Intentando ser lo más fiel a la información que nos viene del universo intento poner de manifiesto cuan bellos serían nuestros paisajes nocturnos si la mano del hombre no los estuviera eclipsando por la obsesión de vivir de noche como si fuera de día. ¿Sigues webs de fotografía? ¿cuáles? No sigo ninguna en particular a parte de las redes sociales en las que intento difundir mi trabajo. ¿Utilizas las redes sociales en el día a día de tu trabajo? Soy bastante asiduo a ellas, me ayudan a difundir mi trabajo y a estar al corriente de los trabajos de la gente con intereses semejantes. IG: https://www.instagram.com/davidboixo/?hl=es Facebook: https://www.facebook.com/dboixophotography/?locale=es_LA Youtube: https://www.youtube.com/@DavidBoixoPhotography ¿Conoces la AFP y su revista AFPvisual? No las conocía hasta que he tenido la oportunidad de impartir mi masterclass de revelado de Vías Lácteas en el seno de la misma. ¿Cuál es tu opinión? Estoy gratamente sorprendido por su implicación en la difusión de la fotografía y todo el trabajo que hay detrás para llegar a este excelente resultado ¿Qué le dirías a un fotógrafo que empieza? Que experimente mucho ahora que en la era digital es más fácil que nunca y que busque continuamente salir de su círculo de confort.

30 AFPVisual

31 Agrupació Fotogràfica Prat

32 AFPVisual Dime un fotógrafo actual al que admiras o qué te gusta su trabajo. Hay muchos, pero por coger el primero que me viene a la cabeza: Uroš Fink ¿Qué sabes de la Inteligencia Artificial? Dime tu opinión. Como ingeniero informático de profesión no puedo decir nada malo de ella como tal pues es un avance importante en la tecnología, como siempre todo depende de la mano del hombre que la utiliza. Por ejemplo, estoy encantado con el hecho de que esa IA tarde o temprano nos va a ayudar a los fotógrafos a aprender de nuestro flujo de trabajo y reducir el tiempo empleado en la edición de las fotografías, sobre todo en lo que a las tareas más arduas, repetitivas y con menor valor añadido desde el punto de vista creativo se refiere y es que los ordenadores fueron creados para eso: simplificar las labores manuales y repetitivas. Sin embargo, disiento del uso de la llamada IA generativa, pues se corrompe la esencia de la fotografía al diferir el resultado obtenido de lo que la cámara captó en su momento. Eso ya no es fotografía. Tampoco por ello hemos de demonizarla pues aquel que apuesta por ese tipo de resultado ya lo venía haciendo mediante el uso de programas de edición, lo único que ahora se lo han puesto más fácil. Finalmente ¿nos puedes explicar cuál es tu relación actual y con más compromiso a través de la fotografía? Mi compromiso actual a través de la fotografía de astropaisaje es el de intentar concienciar a las futuras generaciones de que los astros han jugado un papel vital en la historia de nuestra civilización y que hemos de ser conscientes de que la hipertecnología que nos rodea nos está haciendo darle la espalda a la noche, hasta el punto de que las futuras generaciones probablemente no puedan ver en su vida, más allá de en un documental de ciencia, el aspecto que tiene la galaxia en la que se encuentra, parafraseando a Carl Sagan, ese “pale blue dot suspended in a Sunbeam” en el que hemos tenido la enorme fortuna de nacer.

33 Agrupació Fotogràfica Prat Información sobre David Boixó Exposición “Recuperant L’astronomia” Año 2022: https://www.ser.cat/actualitat/agenda/2022/11/09/inauguracio-de-lexposicio-recuperant-l-astronomia-fotografies-de-david-boixo Entrevista Canal Set: https://www.youtube.com/watch?v=ePfJRPnj9gY Año 2023: https://www.facebook.com/biblioargentona/posts/ d037ZrsTVmwSpsS9oXdDB2Qhv8YFuKqszgBFD4ribjwfycFxZCZTjjgtGmsB4xFLVYpl Apariciones en publicaciones http://www.femcims.cat/ebook-mites-i-llegendes-de-muntanya/ (hay que registrarse para descargar el e-book) https://parcs.diba.cat/es/web/agenda/-/litoral-descobrim-el-castell-de-burriac-i-lesseves-llegendes https://el9nou.cat/valles-oriental/cultura-i-gent/al-cim-de-la-cuspinera/ https://visitsantapau.com/cel-nocturn-astrofotografia-santa-pau/ https://miniguide.co/event/48h-open-house-bcn-2019 Páginas web que han comprado algunas fotografías nocturnas https://www.radiocomp.com/ https://www.aliciagalvan.com/articulos/astrologia/conjuncion-astrologicaplanetaria/ https://www.ghthotels.com/es/destinos-costa-catalana/calella-costa-barcelona/ videos https://largoleisure.co.uk/blog/why-visit-scotland-autumn https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=3c71b18cea0d Reconocimientos https://35awards.com/author/dboixo/awards Software de creación propia DBP Milky Way Assist: Asistente para la edición de Vías Lácteas integrado en Photoshop. DBP Vortex: Generador de trazas de luz integrado en Photoshop.

34 AFPVisual Tenerife La cima más alta de España es el Teide y está en la mayor de las islas Canarias, Tenerife. La isla tiene muchos encantos naturales y lugares turísticos cuyos principales centros son Los Critianos y Playa de las Américas. Rodeada por el océano Atlántico tiene una superficie de 2034 km cuadrados y su forma es triangular. Su capital es Santa Cruz de Tenerife y su auditorio diseñado por Calatrava es un icono de la arquitectura contemporánea. La segunda ciudad en número de habitantes de la isla es San Cristóbal de la Laguna y su casco antiguo es patrimonio de la humanidad. Cerca está Candelaria que posee la basílica de la Virgen del mismo nombre y que es patrona de Canarias. En la isla está el parque nacional de las Cañadas del Teide, uno de los parques naturales y geológicos más impresionantes del mundo. Al sur se encuentran los acantilados de Los Gigantes con unas paredes verticales de unos 600 metros de altitud. Por toda la isla abundan los macizos, los más importantes Anaga y Teno con profundos y empinados barrancos y con una vegetación exuberante. Todo esto hace que sea un lugar no solo para disfrutar del mar, sino también para hacer senderismo y rutas en coche. ¡Todo un placer para los sentidos! Fotografies i textos de: Dionisio Siles Vallejos Soci Agrupació Fotogràfica Prat REPORTATGE

35 Agrupació Fotogràfica Prat

36 AFPVisual

37 Agrupació Fotogràfica Prat

38 AFPVisual

39 Agrupació Fotogràfica Prat

40 AFPVisual

41 Agrupació Fotogràfica Prat

42 AFPVisual

43 Agrupació Fotogràfica Prat

44 AFPVisual

45 Agrupació Fotogràfica Prat

46 AFPVisual

47 Agrupació Fotogràfica Prat

48 AFPVisual

49 Agrupació Fotogràfica Prat

50 AFPVisual

51 Agrupació Fotogràfica Prat

52 AFPVisual

53 Agrupació Fotogràfica Prat

54 AFPVisual Año Nuevo Chino 2024 China estrena el año 4722 de su particular calendario organizativo. Celebran la llegada del Año del Dragón. El Año Nuevo Chino es un quebradero de cabeza para quienes se rigen por el calendario gregoriano. En primer lugar, porque el primer día del calendario chino oscila entre el 21 de enero y el 21 de febrero con un año que se computa desde el año 2698 a.C y bajo el signo de un animal. Así, en 2022 tuvo lugar el año chino 4720 bajo el signo del Tigre, comenzando el 1 de febrero, mientras que el año anterior, el 4719, se celebró el 25 de enero de 2021 bajo el signo del Buey. Y el pasado Año Nuevo Chino 2023 se celebró el 22 de enero de 2023 bajo el signo del Conejo de agua. Millones de personas ultiman estos días los preparativos para celebrar el Año Nuevo Chino 2024, que tendrá lugar este sábado 10 de febrero, comenzando así el año chino 4722 bajo el signo del Dragón. En China tendrán 10 días de vacaciones. Durante esas fechas, las casas se decoran de rojo y se limpian en profundidad para eliminar la mala suerte que ha habido en el año anterior y las familias se juntan para comer y ver desfiles y espectáculos pirotécnicos. Otra tradición es la de dar dinero en sobres rojos a los niños. El pueblo chino tiene en el zodiaco una manera tradicional de enumerar los años y calcular la edad. En su calendario se combinan los cinco elementos celestes (orometal, agua, madera, fuego y tierra) y los 12 animales del horóscopochino: rata, buey, tigre, conejo, dragón, serpiente, caballo, cabra, mono, gallo, perro, y cerdo. Fotografies i textos de: Javier Martínez Queralt Soci Agrupació Fotogràfica Prat REPORTATGE

55 Agrupació Fotogràfica Prat

56 AFPVisual

57 Agrupació Fotogràfica Prat

58 AFPVisual

59 Agrupació Fotogràfica Prat

60 AFPVisual

61 Agrupació Fotogràfica Prat

62 AFPVisual

63 Agrupació Fotogràfica Prat

64 AFPVisual

65 Agrupació Fotogràfica Prat

66 AFPVisual

67 Agrupació Fotogràfica Prat

68 AFPVisual

69 Agrupació Fotogràfica Prat

70 AFPVisual

71 Agrupació Fotogràfica Prat

72 AFPVisual

73 Agrupació Fotogràfica Prat

74 AFPVisual San Matias

75 Agrupació Fotogràfica Prat s (Hungría)

76 AFPVisual A LES XARXES SOCIALS Fotrografies dels socis i sòcies de l’Agrupació Fotogràfica Prat, compartides al nostre grup de Flickr, Facebook o etiquetades amb el hashtag #afprat a Instagram. Luis García Martín Luis García Martín

77 Agrupació Fotogràfica Prat Luis García Martín Luis García Martín

78 AFPVisual Dionisio Siles Dionisio Siles

79 Agrupació Fotogràfica Prat Dionisio Siles Dionisio Siles

80 AFPVisual Núria Escobedo Núria Escobedo

81 Agrupació Fotogràfica Prat Núria Escobedo Núria Escobedo

82 AFPVisual Mónica Molina Mónica Molina

83 Agrupació Fotogràfica Prat Mónica Molina Mónica Molina

84 AFPVisual Ricard González Comas Ricard González Comas

85 Agrupació Fotogràfica Prat Tito Garcia Niño Tito Garcia Niño

86 AFPVisual Curs Bàsic de Fotografia - 1992 Història Gràfica de l’AFPrat Junta Provisional - 1984

AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA PRAT Avantatges Fes te’n soci i comença a fer amics amb qui gaudir de la fotografia! SI T’AGRADA LA FOTOGRAFIA, VIU-LA A LA NOSTRA AGRUPACIÓ! SORTIDES FOTOGRÀFIQUES - Visita a la fira modernista de Terrassa - Festa de la Rosa a St Feliu de Llobregat - Participació al Pessebre Vivent del Prat - Caminada de fotonatura al Delta - Sortides mensuals CURSOS I TALLERS - Fotografia estudi - Fotografia nocturna - Fotografia macro - Photoshop (Diferents nivells) EXPOSICIONS , CONCURSOS - Lliga social (AFP) - Lliga de la FCF - Concurs internacional PRATIMAG - Concurs nacional DELTA DEL LLOBREGAT - Concurs de Festa Major CLIC-PRAT - Exposició col·lectiva de socis - Exposicions individuals de socis

88 AFPVisual AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA PRAT www.afprat.org

RkJQdWJsaXNoZXIy OTI3Nw==