Aquesta tarda s’inaugura la mostra Frigografies d’Albert Buisan, una experiència que s’emmarca dins del projecte de Joves fotògrafs del Centre Cívic Jardins de la Pau. I parteix d’una pregunta senzilla: Qué diu de tú la porta de la teva nevera? En paraules del jove creador pratenc:

“Tradicionalment, a la porta de la nevera podem trobar llistes de la compra, imans publicitaris de les marques que consumim a casa, un record de las vacances, horaris, etc. Això, poc a poc, ha creat tota una iconografia pròpia. La porta del frigorífic ha passat de ser la porta que tanca un espai per mantenir els aliments en bones condicions a un llenç. (…) L’objetiu del projecte és crear l’oportunitat d’observar en un mateix espai les radiografies de llars anònimes.

Inaguració:  dijous 10 de novembre a les 19h.
Exposada fins: al 4 de desembre
Lloc: Centre Cívic Jardins de la Pau

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea audio Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso conferencia Cova del Foc cram delta delta del llobregat elprat.tv El Prat de Llobregat El Prat ràdio entrevista exposicions exposició exposició col.lectiva Fernando Vecino fotofesta Fotografia fotografias frigografia javier martinez lliga fotografica Luis García neveras Planeta Prat pratimag premios premis Publicació reportatge Revista Digital ràdio social socis steampunk tito garcia tortuga veredicte xerrada