L’Agrupació Fotogràfica Prat és una associació que, lluny de qualsevol ànim de lucre, té com a principals objectius la promoció i divulgació de qualsevol activitat referent a la fotografia i a qualsevol de les seves vessants, organitzant concursos, conferències, cursos, exposicions, projeccions i tota mena d’actes relacionats amb aquesta disciplina artística.

L’àmbit d’activitat principal de l’agrupació te lloc principalment a Catalunya, però esporàdicament podem desplaçar-nos fora del nostre país per realitzar determinades activitats.

Tothom que ho vulgui pot formar part de l’AFP, mitjançant la presentació d’una sol·licitud formal, amb l’únic requisit de tenir més de 14 anys.

L’AFP està regida per l’Assemblea General, que està formada per tots els socis i per Junta Directiva com a òrgan executiu, la qual és triada per la pròpia Assemblea General.

Amb aquest esperit col·laboratiu i obert és amb el que t’animem a que ens coneguis una mica millor i et convidem a formar part d’aquest el nostre col·lectiu.

On som?

Ens podràs trobar els divendres de 18:30 a 20:30 hores en el nostre local social al Centre Cívic Jardins de la Pau, 1r pis del Prat de Llobregat.

Us esperem¡

  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat