Podeu accedir a l’acta del veredicte clicant sobre el següent enllaç:

Acta Delta 2013

 Fotos Delta 2013

 

El Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col·laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, arriba aquest any a la seva vint-i-dosena edició. Aquest concurs vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica.

 

 

Les categories participants són paisatgisme, caça fotogràfica i macrofotografia. Enguany, com a novetat, s’inicia una nova categoria, la de la xarxa social Instagram, a través del hastagh #22concursdelta.

 

 

S’hi poden presentar fins a 5 obres per concursant, comptant totes les modalitats, amb un màxim de 3 obres dins d’una mateixa categoria. A Instagram es poden presentar fins a 5 obres. Hi ha 3 premis de 300, 150 i 100 euros per categoria, i un únic premi de 100 euros a Instagram.
Pot concursar-hi tothom qui vulgui, qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia. Les obres es podran presentar fins el dia 15 de novembre.

Podreu trobar les bases en el següent enllaç:

 

Bases Concurs Delta 2013

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

#viulestiualprat 2019 acta AFPrat AFPVisual albert buisan amics del Prat Angel Ventura Bones Festes Bon Nadal catàleg Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso Cova del Foc cram Cèntric delta delta del llobregat entrega entrevista exposicions exposició Fernando Vecino fira avicola fotofesta Fotografia fotografias frigografia instagram L'autor i la seva obra lliga fotografica mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Reconeixement revista Revista Digital socis tortuga veredicte