Podeu accedir a l’acta del veredicte clicant sobre el següent enllaç:

Acta Delta 2013

 Fotos Delta 2013

 

El Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col·laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, arriba aquest any a la seva vint-i-dosena edició. Aquest concurs vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica.

 

 

Les categories participants són paisatgisme, caça fotogràfica i macrofotografia. Enguany, com a novetat, s’inicia una nova categoria, la de la xarxa social Instagram, a través del hastagh #22concursdelta.

 

 

S’hi poden presentar fins a 5 obres per concursant, comptant totes les modalitats, amb un màxim de 3 obres dins d’una mateixa categoria. A Instagram es poden presentar fins a 5 obres. Hi ha 3 premis de 300, 150 i 100 euros per categoria, i un únic premi de 100 euros a Instagram.
Pot concursar-hi tothom qui vulgui, qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia. Les obres es podran presentar fins el dia 15 de novembre.

Podreu trobar les bases en el següent enllaç:

 

Bases Concurs Delta 2013

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

albert buisan concurs cram exposicions fotofesta fotografias frigografia lliga fotografica neveras pratimag premis tortuga veredicte