“De la fusió de Prat i petanca surt la paraula Pratanca. […] Aquesta exposició ens explica la realitat de la Pratanca durant aquest darrer any. La realitat d’aquells que viuen el moment amb enyorança de temps millors i la realitat dels que no han viscut això i veuen el futur amb il·lusió. Dues divisions que es recolzen l’una en l’altre. És cert que la petanca va tenir temps millors. Però no és menys cert que continuarà trepitjant fort per molt de temps.”

Juan David Cermerón

El 7 de maig, acompanyats per un bon nombre de “petanqueros”, es inaugurar aquesta exposició, emmarcada dintre de la plataforma /UNZIP de promoció de les arts visuals al Prat.

Totes les fotografies son en blanc i negre i mostren el extraordinari control de la llum que el Juanda ens te acostumats a veure en les seves fotos.

Si voleu conèixer més sobre aquest projecte i el seu autor, podeu visitar el bloc http://www.jdcermeron.es/pratanca/.

Des de l’AFP volem felicitar l’autor per aquest intensiu i meticulós treball de recerca i desitjar-li que continuï sorprenent-nos amb noves exposicions en el futur.

Lloc: Centre Civic Jardins de la Pau

Horari: De dilluns a diumenge de 10:30 a 13:30 i de 15:30 a 20:30 hores.

Entrada gratuïta

L'autor, el segon per l'esquerra, acompanyat d'alguns dels membres de les diferents associacions de petanca del Prat

L’autor, el segon per l’esquerra, acompanyat d’alguns dels membres de les diferents associacions de petanca del Prat

 

Un moment de l'inauguració, el passat 7 de maig

Un moment de l’inauguració, el passat 7 de maig

 

Una de les fotografies de l’exposició

 

Una de les fotografies del projecte

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal centre civic jardins de la pau Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso Cristóbal Trujillo Cèntric delta delta del llobregat entrevista exposicio exposicion exposicions exposició Fernando Vecino festa festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia inauguracio instagram mostra d'entitats neveras pratimag premio premios premis Publicació Reconeixement reunio Revista Digital soci social socis Sorvilán veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat