El Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col·laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, arriba aquest any a la seva trentena-unena edició! Aquest concurs vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica.

Les categories participants són paisatgisme, caça fotogràfica i macrofotografia. Tenim a més una categoria adicional, la de la xarxa social Instagram.

S’hi poden presentar fins a 5 obres per concursant, comptant totes les modalitats, amb un màxim de 3 obres dins d’una mateixa categoria. A la categoria Instagram no hi  ha límit en el nombre de fotos per persona participant. Hi ha 3 premis de 300, 150 i 100 euros per categoria, i un únic premi de 150 euros a Instagram. També s’atorgaran fins a 5 accèssits de 50 euros cadascun. Pot concursar-hi tothom qui vulgui, qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia. Les obres es podran presentar fins el dia 31 d’octubre de 2022 i el veredicte tindrà lloc el dia 19 de novembre de 2022.

La presentació de les fotografies als diferents concursos que organitza l’Agrupació Fotogràfica Prat, cal fer-ho a la següent pàgina on trobareu també les bases:

web: http://concursos.afprat.org

1r Premi Categoria Caça Fotogràfica 30è Concurs Delta del Llobregat (2021)

Autor: Francisco Valverde Titol: S/T
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat