Jornada d’activitats dedicades al món de la fotografia. Hi haurà xerrades, demostracions, projeccions, entitats i col·lectius de fotografia i activitats de caire participatiu, a més de l’entrega de premis de la onzena edició del concurs de fotografia Clic Prat i la  inauguració de la seva exposició. Al  web del  Centre Civic Jardins de la Pau nostre web hi trobaràs més informació de totes les activitats.

De 17,30 a 19 h

– Taller de Light Painting

– Pindola de Raw i HDR

– Taller de positivitat al  Laboratori

– Photo – Inventions

 

De 17,30 a 30,30h a la Sala d’actes

– Plató fotogràfic Fes-te la teva foto

– Instagram Físic

– Espai Spotters

– El món de l’Instagram

 

A les 19 h

– Inauguració i lliurament de premis de l’11è Clic-Prat:

Exposició del 11è Clic Prat, concurs fotogràfic de la Festa Major,  un recull de les imatges finalistes i guanyadores de les diferents categories.

 

De 19,30 a 21 h

– Xerrades: Wikimedia  i Goteo.org

 

 

Dissabte 19 d’octubre de 2013

A partir de les 17,30 h

Centre Civic Jardins de la Pau

Entrada gratuïta

Etiquetes: ,

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

#viulestiualprat 2019 acta AFPrat AFPVisual albert buisan amics del Prat Angel Ventura Bones Festes Bon Nadal catàleg Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso Cova del Foc cram Cèntric delta delta del llobregat entrega entrevista exposicions exposició Fernando Vecino fira avicola fotofesta Fotografia fotografias frigografia instagram L'autor i la seva obra lliga fotografica mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Reconeixement revista Revista Digital socis tortuga veredicte