Jornada d’activitats dedicades al món de la fotografia. Hi haurà xerrades, demostracions, projeccions, entitats i col·lectius de fotografia i activitats de caire participatiu, a més de l’entrega de premis de la onzena edició del concurs de fotografia Clic Prat i la  inauguració de la seva exposició. Al  web del  Centre Civic Jardins de la Pau nostre web hi trobaràs més informació de totes les activitats.

De 17,30 a 19 h

– Taller de Light Painting

– Pindola de Raw i HDR

– Taller de positivitat al  Laboratori

– Photo – Inventions

 

De 17,30 a 30,30h a la Sala d’actes

– Plató fotogràfic Fes-te la teva foto

– Instagram Físic

– Espai Spotters

– El món de l’Instagram

 

A les 19 h

– Inauguració i lliurament de premis de l’11è Clic-Prat:

Exposició del 11è Clic Prat, concurs fotogràfic de la Festa Major,  un recull de les imatges finalistes i guanyadores de les diferents categories.

 

De 19,30 a 21 h

– Xerrades: Wikimedia  i Goteo.org

 

 

Dissabte 19 d’octubre de 2013

A partir de les 17,30 h

Centre Civic Jardins de la Pau

Entrada gratuïta

Etiquetes: ,

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal centre civic jardins de la pau Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso Cristóbal Trujillo Cèntric delta delta del llobregat entrevista exposicio exposicion exposicions exposició Fernando Vecino festa festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia inauguracio instagram mostra d'entitats neveras pratimag premio premios premis Publicació Reconeixement reunio Revista Digital soci social socis Sorvilán veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat