La CRAM és la fundació per a la conservació i recuperació d’animals marins i té la seva seu al Prat. Una de les tasques d’aquesta fundació (i tal com indica el seu nom) és la recollida i recuperació d’animals marins que han sigut trobats en males condicions.

Un cop recuperats els individus es tornen a introduïr en el seu medi natural. És per això que el proper dia 22 d’octubre celebren l’acte “Torna a casa” (ja fet altres anys) però per primer cop a la platja del Prat, on s’alliberaran fins a set exemplars de tortugues bobas: l’Aristóteles, en Capitán Barbosa, en Titán, la Nala, la Calíope, en Phelps i l’Arare.

L’acte és obert al públic i creiem que serà una bona oportunitat per gaudir de la nostra afició, així com també contribuir a conèixer la feina tant valuosa que fa la fundació i fomentar la sensibilització ambiental.

L’horari és de 10:30 a 14:00 amb l’hora prevista de l’alliberament per les 12:00, però fins llavors es faran activitats per a nens i nenes. Per a més informació de l’acte us podeu dirigir directament al telèfon del CRAM: 93 752 45 81 o enviar un e-mail a info@cram.org

 

 

imatge extreta de Flickr

 

 

Etiquetes: ,

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

40 aniversari AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso concurs Pratimag cursos delta delta del llobregat entrevista exposicion exposicions exposició fcf Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Revista Digital soci social socis taller Txema Lacunza veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat