Prop de 100 participants de totes les edats, vinguts de diferents municipis de Catalunya, vam poder gaudir de dos dies farcits d’activitats. Dissabte al matí, després d’esmorzar i assistir a la inauguració del Premi Catalunya, vam sortir a fer un itinerari per diferents espais urbans del Prat. Vam dinar al restaurant del Centre Cívic, i vam poder fer fotografies d’una espectacular exhibició de taekwondo.

Diumenge vam fer una ruta pels espais naturals del Prat. Ens van acompanyar els Spotters, gràcies als quals vam aprendre una mica més sobre el fascinant món de la fotografia d’avions.

ff6

Des de l’Agrupació Fotogràfica volem donar les gràcies a un conjunt de persones que han estat claus per què la festa hagi estat un èxit. Gràcies José Antonio, Chelo, Vicenç, Maxi, Fran i Fernando. Mil gràcies també a tot el staff del restaurant del Centre Cívic, als guapíssims actors del Kaddish, que es van comportar com uns autèntics professionals, i als taekwondistes, que ens van fer passar una estona increïble seguint les seves acrobàcies.

Com no, donar les gràcies a tots aquells que us heu desplaçat fins al nostre municipi plens d’entusiasme i bon humor per a participar a la Festa. Ha estat un plaer compartir aquests dos dies amb vosaltres!

ff9ff11

 

 

 

 

 

 

No s'admeten comentaris.

Etiquetes

40 aniversari AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso concurs Pratimag cursos delta delta del llobregat entrevista exposicion exposicions exposició fcf Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Revista Digital soci social socis taller Txema Lacunza veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat