La Mostra d’Entitats, punt de trobada del teixit associatiu del Prat.

La Mostra d’Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat. Durant aquells dies es poden conèixer totes les entitats que estan a la mostra, i en més profunditat els diferents projectes que desenvolupen. Entitats dels àmbits cultural, social i esportiu ofereixen durant els dies de la Mostra una gran varietat d’activitats amb l’objectiu de fer visible la feina que realitzen dia a dia.

Es tracta d’una trobada del teixit associatiu del municipi en el marc de la Fira Avícola on es donen a conèixer a la ciutadania i estableixen relacions entre les pròpies entitats. Les entitats participen de la mostra a traves de estands o amb activitats que es realitzen en diferents espais del recinte firal.

Durant els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019 se celebrarà la 17a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola i Comercial.

L’Agrupació Fotogràfica Prat participa una vegada més a la Mostra d’Entitats. Aquesta vegada ens trobareu a l’estand nº 41 . Recordeu que la Mostra d’Entitats té lloc al renovat edifici de La Granja  La Ricarda. Vine i veuràs!

  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat