Què és el Dia de l’Associacionisme Cultural?

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d’en Clavé. La declaració s’emmarca en l’acompliment del Pla de l’Associacionisme Cultural que impulsa el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

I com col.labora l’Agrupació Fotogràfica Prat?

Col·laborant amb les jornades de portes obertes als equipaments culturals associatius i a les entitats que es faran del dissabte 1 al dilluns 10 de juny.

En el nostre cas amb dues activitats:

  • Exposició fotogràfica: “L’autor i la seva obra” d’Àngel Ventura, del 1 al 10 de juny, al Centre Cívic Jardins de la Pau del Prat de Llobregat.
  • Veredicte del 36è Concurs Fotogràfic PRATIMAG el proper dia 8 de juny, al Centre Cívic Jardins de la Pau del Prat de Llobregat.

Pots veure tots els actes a: l’agenda cultural
Més informació del DASC2019 a la web del Departament de Cultura

Deixa un comentari


Etiquetes

40 aniversari AFPrat AFPVisual albert buisan assemblea assemblea general blanes Bones Festes Bon Nadal Centre Cívic Jardins de la Pau concurs concurs delta del llobregat concurso concurs Pratimag cursos delta delta del llobregat entrevista exposicion exposicions exposició fcf Fernando Vecino festa festa de la fotografia festa fotografia fira avicola Fotografia frigografia instagram Junta directiva La Festa al carrer mostra d'entitats neveras pratimag premios premis Publicació Revista Digital soci social socis taller Txema Lacunza veredicte
  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat