El Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat en col·laboració amb el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament del Prat i amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia, arriba aquest any a la seva trentena edició! Aquest concurs vol destacar els valors estètics i naturals del delta del Llobregat a través de la imatge fotogràfica.

Les categories participants són paisatgisme, caça fotogràfica i macrofotografia. Tenim a més una categoria adicional, la de la xarxa social Instagram.

S’hi poden presentar fins a 5 obres per concursant, comptant totes les modalitats, amb un màxim de 3 obres dins d’una mateixa categoria. A la categoria Instagram no hi  ha límit en el nombre de fotos per persona participant. Hi ha 3 premis de 300, 150 i 100 euros per categoria, i un únic premi de 150 euros a Instagram. També s’atorgaran fins a 5 accèssits de 50 euros cadascun. Pot concursar-hi tothom qui vulgui, qualsevol persona aficionada o professional del món de la fotografia. Les obres es podran presentar fins el dia 31 d’octubre de 2021

La presentació de les fotografies als diferents concursos que organitza l’Agrupació Fotogràfica Prat, cal fer-ho a la següent pàgina on trobareu també les bases:

web: http://concursos.afprat.org

1r Premi Paisatge 2020

Primer Premi - Desperfectos en la playa. Pepi Martín Calero
Primer Premi – Desperfectos en la playa. Pepi Martín Calero

  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat