El  dissabte 13 de maig de 2023, va tenir lloc, malgrat les previsions de pluja, la 38a Festa de la Fotografia de la Federació Catalana a Blanes. Els companys d’AFIC Blanes havien preparat una jornada fotogràfica, cultural i festiva on un dels ingredients principals va ser el mar.

Tres dels nostres socis van estar presents a la Cala Bona per fotografiar la sortida del sol. El cel ennuvolat no va acompanyar molt. Un cop fetes les acreditacions, els dotze socis de l’AFP van esmorzar amb tots els participants (uns 130 fotògrafs) al voltant de l’Ermita de Sant Francesc. Es va fer la foto de grup i es va iniciar el circuit fotogràfic al jardí Marimurtra, un dels llocs més emblemàtics de Blanes, amb 6 sets on esperaven models amb banyadors .

El trajecte curt per baixar al restaurant Grenyal aula gastronòmica es podia fer a peu o amb el servei Panoràmic . Les vistes eren espectaculars del litoral de Blanes i el Port Marítim i el Club de Vela.

Vam degustar un bon menú. Es va fer un sorteig entre tots els participants a la Festa. El President d’AFIC ens va dirigir unes paraules d’agraïment. Per finalitzar es va fer l’anunci de la propera 39ª Festa de la Fotografia 2024. En Luis García, com a President de l’AFP, va convidar a tots els presents a trobar-nos al Prat de Llobregat i seguir gaudint de la fotografia.

A la tarda vam acompanyar la cercavila festiva i inclusiva pels carrers .Aquí van participar diferents entitats culturals de Blanes. Molts dels nostres socis van acabar la Festa al passeig del mar. L’Àlex es va quedar al sopar i a la fi de Festa plena de foc i llum.

No perdem ni un minut i ens posem a treballar a la 39ª FESTA DE LA FOTOGRAFIA 2024!

Aqui podeu veure el video de l’AFP a la Festa de la Fotografia:

  • AFP Social

  • Amb el suport de:

    • Centre Cívic Jardins de la Pau
    • Federació Catalana de Fotografia
    • Ajuntament del Prat